O simplă privire și mă topesc, o îmbrățișare sinceră și îmi iau zborul

Fiecare privire a fiului meu îmi provoacă cele mai sincere zâmbete. Inocent, dar conștient, bebele meu știe să fie fericit și să ofere fericire. Primește zilnic zeci de pupici de la toți cei apropiați. Eu și tatăl lui îl pupăm aproape non-stop, iar el se simte bine. Acum, că a crescut, fie întinde obrazul la pupat, fie ne pupă atingându-și buzele dulci de obrazul nostru. Nu ne pupăm pe gură, căci nu consider în regulă acest mod de pupat între părinți și copii. Nu vreau să îmi sărut copilul pe buze când va avea buletin.

Cum sunt pupicii noștri? Sunt cei mai dulci din univers. Creează dependență. Nu mă satur să îi pup obrăjorii, mâinile, picioarele, fruntea. Și încă acceptă să fie super pupat, ceea ce mă fericește maxim.

Avem chiar momente de maxim răsfăț. Seara, după baie, bebe stă în patul nostru și este pupat, îmbrățișat, gâdilat. Este tot un zâmbet și un râset, ceea ce ne dovedește că îl creștem frumos. Apoi, este pus în pătuț și toți ne încheiem ziua în cel mai special mod.

Rareori se întâmplă ca bebe să se trezească plângând, iar felul în care se trezește ne influențează întreaga zi. Indiferent cum ne-am simți, în momentul în care îl vedem trezindu-se zâmbind, strigându-ne duios și arătându-ne că vrea lângă noi, orice problemă/disconfort dispare. Realizăm pentru a miia oară că suntem părinți norocoși, că tot ceea ce facem se reflectă în starea de bine și în fericirea nemărginită a copilului nostru.

Fiecare îmbrățișare oferită fiului nostru s-a transformat în momente magice, în nopți liniștite, în zile însorite, în miliarde de zâmbete, în iubire reciprocă necondiționată, în liniște deplină și în perfecțiune. Copilul nostru este perfect deși s-a născut din părinți imperfecți, părinți care învață zilnic de la copilul lor ce înseamnă o familie fericită.

Sperăm ca minunatul nostru băiețel să rămână minunat pentru totdeauna, să ne îmbrățișeze cu aceeași iubire cu care o face acum, să fie fericit în fiecare secundă și să ofere fericire celor din jurul său!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s