Sufletul pe Blog

Pe acest blog se află o parte a sufletului meu de mamă, de om realizat personal. Sufletul meu ar spune mai multe decât se află pe blog, însă, adesea, cuvintele sunt inexistente pentru descrierea exactă a trăirilor mele unice și memorabile.

Am scris, fără exagerare, mii de pagini. Am reușit să abordez subiecte care păreau imposibile, m-am încadrat în tematici și în termene, dar, de cele mai multe ori, mi-e greu să fiu sentimentală, să expun trăiri ale eului de mamă neBUNĂ. Problemele nu țin doar de exprimare, ci și de frecvența scrierilor, frecvență care lasă de dorit.

Dificultatea periodicității articolelor izvorăște din teama de a nu fi superficială, de a nu fi o mamă mediocră în arta scrisului despre cea mai frumoasă perioadă a vieții.

Îmi place să povestesc trăirile mele ca mamă. Poate, cândva, vreo mamă care se simte imperfectă se va regăsi în narațiunile mele stângace. Unicitatea sentimentelor nu va permite o totală empatie, dar m-aș mulțumi cu zâmbete, retrăiri sporadice și aprecieri sincere. Nu sunt disperată să scriu sau să atrag atenția asupra articolelor mele. Scriu ce simt, când simt, cum simt. Cei ce mă vor „descoperi” sunt oameni simpli, care se ghidează după instinct. Cei care vor aprecia frazele unei mame a cărei inspirație s-a sinucis sunt aceia care știu ca perfecțiunea este doar un etalon imperfect.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s