Mulțumim o dată pe an

Ieri am văzut atâtea mulțumiri pe Facebook încât mai că am început să mă simt vinovată. Nenumărați oameni au început să mulțumească pentru realizările din 2019 de parcă ziua de 31 decembrie este ziua recunoștinței la români. Unii au mulțumit pentru sănătate, alții pentru realizările profesionale și personale. Mulți au mulțumit pentru bebelușii pe care îi au…

Este un trend sau, mai exact, o mască a perfecțiunii. Eu mulțumesc zilnic sau aproape zilnic pentru ceea ce am și îmi propun să fiu mai bună pe zi ce trece, doar că acest aspect îl cunosc doar eu. Nu aștept sfârșitul anului să inventariez minunile din viața mea și nici nu consider că ar trebui să le etalez. În plus, pentru un copil, mulțumești încă din momentul în care are mărimea unui bob de strugure și nu te oprești din mulțumit vreodată. Un copil nu este o realizare, este o binecuvântare.

Am scăpat de câțiva ani de nebunia urărilor copy-paste, dar, dacă le primesc, nu uit să mulțumesc. Pentru noul an îmi doresc sănătate pentru toți. Și multă înțelepciune.

La mulți ani!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s